fbpx

Wie is de chef?

De meeste dingen waar je een passie voor krijgt beginnen vaak al onbewust als je nog een kleine draak bent. Ik ben opgegroeid in een banketbakkerij midden in de prachtige binnenstad van Delft, waar eerst mijn overgrootvader, opa en als laatste mijn vader de allerlekkerste dingen maakte. Met mijn moeder en oma in de winkel om deze heerlijkheden aan alle Delftenaren te verkopen. Ik heb daar echt zulke fijne herinneringen aan! Zo sneakte ik stiekem de grote koelcel in om mokka crème te pikken en als ik uit school kwam vloog ik over de toonbank om snel een bokkenpootje of praline banket in mijn mond te stoppen. Met mijn lieve oma in mijn ooghoek die altijd net deed alsof ze het niet zag. Maar ik leerde ook al op jonge leeftijd hoe ik een spuitzak vast moet houden en hoe je efficiënt werkt. Ik ben opgevoed of eigenlijk lichtelijk gedrild dat kwaliteit altijd op nummer 1 staat! Zorg ervoor dat je altijd alles zelf maakt omdat dit gewoonweg het aller allerlekkerste is. Je proeft ALTIJD het verschil en daarnaast ben ik zelf helemaal verantwoordelijk voor elke kruimel en kan ik je dus precies vertellen wat er in een Cheffies zit.

Met veel omwegen opende ik 7 jaar geleden, 2 deuren verder van mijn ouderlijk huis en dus onze oude banketbakkerij, samen met mijn broertje Nick het prachtige succesvolle lunch café Jans met daarbij een banketbakkerij en IJs van Jans. Begin 2019 stopte ik met Jans, soms met een klein beetje spijt maar dit is voor mij de juiste keuze geweest!

Lieve Cookie fans, hou onze Instagram goed in de gaten voor actuele info over verzenddagen wanneer de temperaturen stijgen. Het kan zijn dat we deze aanpassen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. 

Bedankt voor je begrip!


Liefs Chef & Co ♥