fbpx

Wie is Chef?

WIE IS CHEF?


De meeste dingen waar je een passie voor krijgt beginnen vaak al onbewust als je nog een kleine draak bent. Ik ben opgegroeid in een banketbakkerij midden in de prachtige binnenstad van Delft, waar eerst mijn overgrootvader, opa en als laatste mijn vader de allerlekkerste dingen maakte. Met mijn moeder en oma in de winkel om deze heerlijkheden aan alle Delftenaren te verkopen. Ik heb daar echt zulke fijne herinneringen aan! Zo sneakte ik stiekem de grote koelcel in om mokka crème te pikken en als ik uit school kwam vloog ik over de toonbank om snel een bokkenpootje of praline banket in mijn mond te stoppen. Met mijn lieve oma in mijn ooghoek die altijd net deed alsof ze het niet zag. Maar ik leerde ook al op jonge leeftijd hoe ik een spuitzak vast moet houden en hoe je efficiënt werkt. Ik ben opgevoed of eigenlijk lichtelijk gedrild dat kwaliteit altijd op nummer 1 staat! Zorg ervoor dat je altijd alles zelf maakt omdat dit gewoonweg het aller allerlekkerste is. Je proeft ALTIJD het verschil en daarnaast ben ik zelf helemaal verantwoordelijk voor mijn eigen product.

Met veel omwegen opende ik 7 jaar geleden, 2 deuren verder van mijn ouderlijk huis en dus onze oude banketbakkerij, samen met mijn broertje het prachtige succesvolle lunch café Jans met daarbij een banketbakkerij en IJs van Jans. Dit levenswerk bestaat gelukkig nog steeds en je moet er zeker koffie gaan drinken en een heerlijk gebakje gaan eten als je in Delft bent. Begin 2019 stopte ik met Jans, soms met een klein beetje spijt maar dit is voor mij de juiste keuze geweest!

En nu is het tijd om mijn eigen pad te volgen… Chef Cookie! Nog altijd doen wat ik het allerleukste vind maar anders dan fysiek in een winkel staan. Mensen blij maken met lekkers, genieten van de reacties, mijn creativiteit kwijt kunnen in mijn eigen product. Ik doe dit echt met de groots mogelijke liefde en ik hoop dat jullie dat terug proeven in mijn Cheffies!

Liefs Sasja