Beschrijving
In deze workshop van ongeveer 4,5 uur* bak je 9 Paas baby Cheffies, leer je hoe je een heerlijke chocolade ganache vulling maakt en welke ingrediënten en technieken nodig zijn om deze vullingen te bereiden. Om ons fantastische product te beschermen tegen copy cats houden wij het precieze recept van het Cheffie deeg geheim en krijg je onze geheime bakmix om mee te bakken.
Terwijl de Cheffies afkoelen na het bakken gaan je het volgende lekkers maken: 450 gram Cookie Dough in één smaak naar keuze. Cookie Dough kun je zo eten omdat er in het recept geen eieren gebruikt worden en wij de bloem van te voren al op een hoge temperatuur gaar gemaakt hebben. Je verdeeld de Cookie Dough in de speciale bakjes en kunt deze decoreren met de beschikbare toppings.
Zodra de Cheffies zijn afgekoeld ga je deze vullen met jouw zelfgemaakte vulling. Hierna decoreer de Cheffie met gletsjer fondant en alle decoratie en sprinkles die jij leuk vind.
Tussen de bedrijvigheden door is er natuurlijk ook ruimte voor iets te drinken met wat lekkers uit onze eigen bakkerij!
Aan het einde van de workshop mag jij alles wat je hebt gemaakt mee naar huis nemen. Wij pakken de Cheffies voor je in en gebruiken daarvoor ons prachtige koekblik t.w.v € 9,95. Ben je enthousiast na deze workshop en wil je ook thuis Cheffies maken? Dan kun je met korting een online workshop kit aanschaffen!
In deze workshop is plaats voor maximaal 12 personen.
*inclusief pauze
Lees hier alle veel gestelde vragen en de annuleringsvoorwaarden